FOTBAL: Mourinho, mulţumit de egalul cu Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Mourinho, mulţumit de egalul cu Barcelona
FOTBAL: Mourinho, mulţumit de egalul cu Barcelona

Tehnicianul lui Inter Milano, Jose Mourinho, a declarat la finalul meciului de miercuri seară cu FC Barcelona, scor 0-0, că este satisfăcut maniera în care a evoluat campioana Italiei, dar a admis superioritatea formaţiei spaniole pe faza ofensivă.

"Este debutul competiţiei şi am disputat cel mai dificil meci. Am obţinut un punct important în faţa deţinătoarei trofeului şi a echipei care, în prezent, practică cel mai mai bun fotbal din Europa. Sunt mulţumit de modul în care s-au comportat elevii mei, care au dat dovată de multă dăruire. Defensiv, ne-am prezentat destul de bine, iar pe faza ofensivă am reuşit să ne creăm trei sau patru ocazii de a marca. Cu toate acestea, obiectiv vorbind, Barcelona a fost mai bună decât noi. Au jucători care se găsesc pe teren şi cu ochii închişi", a spus Mourinho.

De cealaltă parte, antrenorul campioanei Europei, Josep Guardiola, a afirmat că echipei sale i-a lipsit precizia în faţa porţii adverse: "A fost o partidă mediocră. În a doua repriză parcă ne-am descurcat mai bine. Îmi pare rău că nu am fost mai atenţi la finalizare, deoarece am avut câteva ocazii bune. Se ştie însă că în faţa echipelor italiene nu este niciodată uşor".

Campioana Italiei, Internazionale Milano, la care căpitanul României, Cristian Chivu, a fost integralist, a remizat, miercuri seară, pe teren propiu, scor 0-0, cu câştigătoarei ediţiei trecute a Ligii Campionilor, FC Barcelona, primul meci al celor două formaţii în Grupa F.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite