FOTBAL: Datasport: "Chivu, cel mai bun de la Inter cu Barcelona"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Datasport: "Chivu, cel mai bun de la Inter cu Barcelona"
FOTBAL: Datasport: "Chivu, cel mai bun de la Inter cu Barcelona"

Agenţia Datasport a scris, joi, că fundaşul Cristian Chivu a fost cel mai bun jucător al formaţiei Internazionale Milano în meciul cu FC Barcelona, scor 0-0, din prima etapă a grupei F a Ligii Campionilor.

"Cel mai bun de la Inter, s-a descurcat de multe ori în situaţii complicate", a scris sursa citată, care i-a acordat românului nota 7, cea mai mare primită de un jucător de la Inter.

Tot nota 7 a primit-o Chivu şi de la agenţia Calciomercato. "Este un jucător care dă siguranţă. Păcat pentru cartonaşul galben, dar intervenţia la Messi a fost una de mare apărător", a notat Calciomercato.

Site-ul tuttomercatoweb.com l-a notat pe Chivu cu 6,5: "Trimis pe banda stângă, românul nu a dezamăgit: a reuşit să-i oprească pe Messi şi Alves, a beneficiat de ajutorul lui Muntari, dar s-a descurcat bine şi singur".

Echipa Internazionale Milano, cu Cristian Chivu pe teren tot meciul, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, în compania formaţiei FC Barcelona, în prima etapă a grupei F a Ligii Campionilor.

Fundaşul român a primit un cartonaş galben în minutul 90, pentru un fault asupra lui Messi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite