FOTBAL: Barcelona îl vrea pe David Villa, Real se reorientează către Forlan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marele rivale din Primera Division se duelează pe piaţa transferurilor. După ce Real Madrid a negociat cu Valencia aducerea atacantului David Villa, acum şi Barcelona şi-l doreşte pe spaniolul care a marcat aseară un gol pentru naţionala sa în Cupa Confederaţiilor

Rafael Yuste, vicepreşedintele echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, a recunoscut duminică că s-au început negocierile pentru transferul lui David Villa, atacantul Valenciei.

Cotidianul sportiv catalan Mundo Deportivo a relatat duminică că echipa catalană ar fi propus 35 de milioane de euro Valenciei pentru serviciile lui David Villa, în timp ce negocierile cu Real Madrid au intrat în impas din cauza pretenţiilor exagerate ale actualei sale formaţii.

Cele două cluburi păreau să se fi înţeles sâmbătă pentru o sumă de 25-27 de milioane de euro, Real urmând să-l cedeze în plus pe Alvaro Negredo, golgheterul Almeriei, format la echipa madrilenă.

După ce Valencia a cerut 50 de milioane de euro, preşedintele lui Real, Florentino Perez, pare să se fi orientat spre internaţionalul uruguayan al lui Atletico, Diego Forlan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite