Barça, ajutată de arbitri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Tunarii” de la Arsenal au pus eliminarea din Liga Campionilor pe seama erorilor de arbitraj. „Furt!”, au tunat ziarele din Albion după ce Arsenal a părăsit competiţia, deşi cu 40 de minute înainte de finalul dublei cu Barcelona era calificată.

După 2-1 în turul de la Londra, „tunarii" reuşiseră să egaleze la unu pe „Camp Nou", însă eforturile lor au fost ruinate de o decizie pripită a arbitrului elveţian Massimo Busacca. „Doar o secundă trecuse între fluierul centralului şi şutul lui Van Persie care a dus la eliminarea olandezului", au calculat britanicii. „A fost o glumă de arbitraj. Cum puteam să aud în infernul creat de cei 95.000 de spectatori?", a spus atacantul lui Arsenal.

Mai vehemenţi au fost la final antrenorul Arsene Wenger şi mijlocaşul Samir Nasri, care i-au aruncat cuvinte grele lui Busacca, UEFA deschizând în acest sens o anchetă. „Cum poţi să ucizi un meci în asemenea fel?", s-a întrebat Wenger. Chiar dacă a avut dreptate, managerul francez ar trebui să arunce o privire şi pe statistica meciului: echipa sa nu a dat niciun şut pe poartă, în timp ce Messi şi compania au avut 19! 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite