Bănel şi Mutu, învinşi de ziua lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziua în care a împlinit 33 de ani, Adrian Mutu şi-ar fi dorit ca Cesena să obţină un rezultat favorabil la Udine, iar el să marcheze golul cu numărul 100 în campionatul Italiei.

Din păcate, n-a fost să fie nici una, nici alta. Astfel, „căluţii de mare" s-au predat cu scorul de 4-1, deşi la pauză era egalitate (1-1). Diferenţa în favoarea echipei sponsorizate de producătorul român de automobile Dacia s-a făcut în repriza secundă, când colegii lui Torje (doar rezervă) au marcat pe bandă rulantă.

Contra lui Udinese, Mutu n-a avut o evoluţie satisfăcătoare, trecând în două rânduri pe lângă gol cu ratări copilăreşti. „La 1-1, lui Mutu nu i-a ieşit o execuţie elementară. Apoi, la un contraatac, a şutat dezastruos cu dreptul dintr-o poziţie favorabilă", au scris italienii de la „Gazzetta dello Sport".

Nicoliţă a ratat un penalty

Nu numai Mutu a avut meci de ziua lui. Sâmbătă, Bănel Nicoliţă (foto jos) a împlinit 27 de ani, iar echipa sa, Saint-Etienne, a jucat pe teren propriu cu Bordeaux în Cupa Franţei. Din păcate, fostul stelist a contribuit decisiv la eliminarea „verzilor" din competiţie, ratând una dintre loviturile de departajare (după 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1). Fără să fie un specialist al penalty-urilor, Nicoliţă a căutat vinclul porţii adverse, dar mingea s-a oprit în transversală. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite