Banca Peseiro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul portughez a împrumutat cu aproape 40.000 de euro câţiva dintre fotbaliştii săi. Jose Peseiro a părut de la început drept un tip arogant, rece cu jucătorii, dar treptat a înţeles că fără sprijinul lor nu are nicio şansă.

Antrenorul Rapidului a schimbat radical politica sa de a comunica în vestiar. După ce a văzut că nu mai are sprijinul jucătorilor, portughezul a intrat în panică, mai ales că situaţia de la nivelul conducerii este extrem de tulbure.

„Totdeauna a fost aşa? Jucătorii îşi lucrează antrenorul, iar conducerea nu mai vrea să audă de echipă... E tragic ce se întâmplă”, s-a plâns Peseiro apropiaţilor săi.

Rapidistul a aflat până la urmă că nu este primul tehnician care se confruntă cu probleme în Giuleşti.

Auzind că Răzvan Lucescu a lucrat în aceleaşi condiţii financiare ca el, dar a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA, Peseiro s-a interesat cum a reuşit acest lucru. ”I-a ajutat pe fotbalişti cu bani, iar ei au jucat pentru el”, a venit răspunsul, Lucescu plătind de mai multe ori contractele fotbaliştilor atunci când Copos întârzia cu banii.

Astfel, în perioada în care fotbaliştii Rapidului nu şi-au primit banii fiind în pericol chiar de a fi evacuaţi din apartamente, Peseiro le-a stat la dispoziţie, mai ales că are un contract de aproape 1,5 milioane de euro. Mulţi rapidişti au apelat la „banca Peseiro”, portughezul punând la bătaie aproape 40.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite