Balotelli a fost suspendat patru meciuri, Manchester City nu va face recurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul italian al echipei Manchester City, Marco Balotelli, a fost suspendat, miercuri, pentru patru meciuri de Federaţia Engleză de Fotbal (FA), după ce l-a lovit cu piciorul pe mijlocaşul Scott Parker (Tottenham Hotspur), iar clubul din Manchester a decis să nu facă recurs, informează AFP.

"Nu sunt de acord cu suspendarea, dar nu am ce face. I-am explicat asta lui Balotelli şi el a înţeles", a declarat antrenorul Roberto Mancini.

Balotelli, în vârstă de 21 de ani, a efectuat primul meci de suspendare în întâlnirea de miercuri seară cu FC Liverpool, din manşa secundă a semifinalelor Cupei Ligii Angliei. Italianul va lipsi la următoarele trei meciuri de campionat în care Manchester City va întâlni formaţiile Everton, Fulham şi Aston Villa.

Manchester City a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, pe Tottenham Hotspur, într-un meci din etapa a XXII-a a campionatului englez. Balotelli nu a fost eliminat de arbitru pentru lovirea lui Parker, dar FA l-a suspendat în baza probelor video pentru "comportament violent".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite