„Balint este de vină pentru înfrângere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea de la Vaslui cu 4-3 l-a enervat la culme pe patronul celor de la FC Timişoara. Marian Iancu este supărat de faptul că echipa sa nu a reuşit să păstreze controlul jocului, deşi a condus de două ori pe parcursul întâlnirii cu trupa lui Viorel Moldovan.

Marian Iancu l-a băgat în şedinţă pe Gabi Balint, deşi bănăţenii au evoluat bine în partida cu FC Vaslui. „Nu am înţeles ce a vrut să facă Balint în meciul cu Vaslui.

Am priceput doar că a intrat pe teren, dar ce a vrut să facă eu nu am reuşit să înţeleg. Doar el este de vină că am pierdut”, a spus Iancu.

Acesta a discutat personal cu Gabi Balint, reproşându-i faptul că nu a reuşit să gestioneze momentele când a condus cu 2-0 şi cu 3-2. „Suntem în România, nu în Anglia! Balint ar fi trebuit să îngheţe jocul”, a punctat Iancu.

Patronul celor de la FC Timişoara s-a mai calmat însă după discuţia cu Gabi Balint şi a emis chiar un comunicat de presă în care a dorit să mai şteargă din duritatea declaraţiilor, indicând însă care sunt nemulţumirile sale.

„Nu sunt de acord cu toleranţa antrenorului faţă de indisciplina tactică. Nu exclud neprofesionalismul jucătorilor, dar aş vrea ca aceste lucruri să nu se mai repete. Punctele pierdute prin astfel de greşeli vor cântări greu la final”, a spus Iancu în comunicat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite