Balint: „Steaua te lasă să joci. Nu creează presiune“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea cu Timişoara, scor 0-1, lasă steliştilor puţine şanse de a juca în Europa League.Investiţiile proaste atât la nivel de bancă tehnică, cât şi la nivelul lotului au făcut ca Steaua să ajungă pe locul şapte în Liga I.

Egal cu Dinamo, 1-1, înfrângere cu Rapid, 1-2, şi înfrângere cu Timişoara, 0-1, sunt rezultatele steliştilor în ultimele trei meciuri de campionat. Aceste rezultate au făcut ca Steaua să aibă şanse foarte mici de a prinde un loc de Europa League în sezonul viitor.

Ultima oară când roş-albaştrii nu au jucat în Europa s-a întâmplat în sezonul 2001/2002. Atunci, trupa condusă de Victor Piţurcă şi patronată tot de Gigi Becali a terminat pe locul patru, după Dinamo, Progresul şi Rapid. Acum, dezamăgirea fanilor este şi mai mare, având în vedere locul ocupat în clasament, dar şi jocul prestat.

Cine este vinovat? Unii arată cu degetul către banca tehnică, alţii aruncă vina în cârca managementului, dar cei mai mulţi îl acuză pe Gigi Becali. „Stilul de joc al Stelei este unul combinativ, probabil că şi lor le-a lipsit forţa în atac prin prisma absenţelor pe care le-au avut, însă şi noi, gândiţi-vă că în ultimele meciuri am jucat fără mulţi fotbalişti de bază. Steaua nu e o echipă agresivă, nu creează presiune, te lasă să joci”, a comentat Gabi Balint prestaţia bucureştenilor de vineri seară.

Adrian Neaga, fost atacant în Ghencea, pune declinul trupei roş-albastre pe seama lipsei de valoare a fotbaliştilor străini aduşi în lot. „Străinii au stricat atmosfera din vestiarul Stelei şi din echipă. Dacă jucătorii români aveau evoluţiile celor străini, acum erau în liga a treia deja. Când am plecat de la Steaua, nu mi-a părut rău, însă când văd cine joacă acum, chiar regret că am plecat”, a spus Adrian Neaga pentru Antena 1.

În schimb, Emeric Ienei l-a pus la zid pe Gigi Becali. „E o situaţie destul de neplăcută la Steaua. De foarte mulţi ani n-a mai fost în situaţia în care să aştepte jocul rezultator pentru calificarea în Europa. S-au făcut multe greşeli, şi poate că a fost o greşeală că patronul iese la televizor şi acuză jucătorii. Cum intră acel jucător în teren apoi? Până nu te-ai despărţit de jucător, bun sau rău, el este al tău şi abia apoi poţi să spui că el n-a fost de valoarea Stelei”, a declarat fostul mare tehnician la sport.ro.

Pedrazzini a primit sfaturi de la Lăcătuş

În momentul de faţă, nimeni nu mai ştie cine este antrenor la Steaua. Înainte de jocul cu Timişoara, Becali a spus că a făcut echipa cu Pedrazzini. Ieri, italianul a dezvăluit că i-a cerut sfatul şi lui Marius Lăcătuş, chiar dacă acesta nu mai face parte din stafful tehnic. „M-am consultat şi cu Marius Lăcătuş, a dat câteva sfaturi, pentru că erau foarte preţioase. Eu nu am respect pentru nimeni, decât pentru cei de la Steaua”, a spus Pedrazzini la gspTV.

image

Străinii au stricat atmosfera din vestiarul Stelei şi din echipă. Dacă jucătorii români aveau evoluţiile celor străini, acum erau în liga a treia deja.

image


Adrian Neaga
fost atacant Steaua

image

S-au făcut multe greşeli. Poate că a fost o greşeală că patronul iese la televizor şi acuză jucătorii. Cum intră acel jucător în teren apoi?

image


Emeric Ienei
fost antrenor Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite