Balint: "Contractul cu federaţia din Moldova s-a încheiat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Gavril Balint a declarat că la începutul lunii decembrie contractul său de selecţioner al Republicii Moldova s-a încheiat, iar în zilele următoare va decide dacă îl va prelungi împreună cu conducerea Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF).

"Contractul meu cu federaţia din Republica Moldova s-a încheiat. Acum discut cu preşedintele federaţiei despre prelungirea lui. Încă nu am luat o hotărâre. Zilele următoare, poate mâine sau poimâine, vom decide ce facem, dacă mergem mai departe împreună sau nu", a spus Balint.

Întrebat dacă îşi doreşte să continue în funcţia de selecţioner al reprezentativei Republicii Moldova, Balint a răspuns: "Acum nu pot să spun nimic. Am stabilit că mai discutăm şi apoi vom anunţa. Sunt lucruri care ne-ar putea face să nu ne dorim prelungirea şi din parte mea şi din partea federaţiei, dar discuţiile încă nu s-au încheiat".

În vârstă de 48 de ani, Gavril Balint a fost instalat în funcţia de selecţioner al Republicii Moldova la 19 ianuarie 2010. În mandatul său, naţionala Moldovei a terminat pe locul 5, penultimul, cu nouă puncte (trei victorii şi şapte înfrângeri), preliminariile Euro 2012, într-o grupă din care au mai făcut parte reprezentativele Olandei, Suediei, Ungariei, Finlandei şi cea a statului San Marino.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite