FOTBAL: Sârbii de la BCM Elba nu au milă de tricolori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbalilştii de la Municipal Elba, vicecampionii româniei, aşteaptă cu sufletul la gură meciul de fotbal dintre Serbia şi România. „Leii din Banat” sunt împărţiţi în două tabere, la fel cu s-a întâmplat şi în partida de la Constanţa.

BCM Elba este echipa cu cei mai mulţi sârbi în lot. Markovici, Grubisici, Pesici, Velicikovici şi Rade Dzambici, alături de antrenorul principal Dragan Petricevici şi secundul Goran Damjanovici, cât şi de noul director de marketing, Mladen Galovici, formează enclava sârbă de la BCM Elba.
De cealaltă parte, Păltinişanu şi compania. Cu toţii vor vedea Serbia-România, la Bucureşti, unde au programat meciul de campionat cu Steaua.

“La acest meci îmi doresc „1 solist”, adică să câştige Serbia, pentru că asta ar însemna calificarea la Mondiale pentru noi. România e mult mai periculoasă decât în meciul tur de la Constanţa, în principal pentru că nu mai are presiune. Va fi greu pentru sârbi, însă cred că vor învinge”, a spus Dragan Petricevici.

Înaintea meciului tur de la Constanţa, atmsofera a fost mult mai încordată. Acum, având în vedere că Serbia e aproape de calificare, iar România nu mai are şanse, sârbii şi românii de la BCM Elba nu îşi vor scoate ochii indiferent de rezultat.

“Ştiu că şi România are nevoie de puncte pentru a rămâne în urna valorică pentru preliminariile următoare. Însă dacă e să aleg între un punctaj bun pentru România şi calificarea Serbiei la Mondiale, prefer varianta a doua. Decât două naţiuni triste, mai bine una fericită”, a mai declarat Petricevici.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite