Avioane militare contra porumbeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de la începuturi, turneul de la Wimbledon se luptă să ţină departe de terenurile de tenis porumbeii. Aceştia "bombardează" zilnic mulţimea adunată să vadă meciurile, iar uneori

Încă de la începuturi, turneul de la Wimbledon se luptă să ţină departe de terenurile de tenis porumbeii. Aceştia "bombardează" zilnic mulţimea adunată să vadă meciurile, iar uneori chiar şi competitorii au de suferit.

În mod normal, oficialii de la Wimbledon folosesc doi ulii pentru a ţine departe porumbeii de terenuri, dar aceştia nu mai fac faţă. În aceste condiţii, englezii au apelat la o măsură extremă. Au chemat armata. Astfel, mai multe avioane militare, angajate pe bază de contract, au "intrat" în stolurile de porumbei şi au făcut prăpăd. "Ulii reprezintă prima noastră linie de apărare.

Dar, cum aceştia nu au putut face faţă atacurilor, a trebuit să aplicăm o soluţie extremă", a declarat purtătorul de cuvânt al competiţiei, Johnny Perkins. Această soluţie însă nu a fost pe placul iubitorilor de animale, care au considerat că acţiunea este "imorală şi mult prea dură".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite