„Aventura s-a terminat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înfrângerea cu Bordeaux (2-1), Iuliu Mureşan crede că formaţia sa are şanse mici la optimi. Statistica UEFA arată că CFR Cluj nu a fost mai prejos decât Bordeaux, însă francezii au fost mult mai eficienţi.

Francezii de la Bordeaux i-au adus repede cu picioarele pe pământ pe clujeni, euforici după meciurile cu AS Roma şi cu Chelsea. Le-au luat acestora şase puncte din cele două jocuri şi le-au anulat şansele de accedere în optimile Ligii Competiţiei.

„Cred că avem şanse foarte mici de a ne califica, mai ales că Roma a învins-o pe Chelsea. Se pare că aventura noastră se termină aici.

Ne-a învins o echipă foarte bună, ne-au accidentat şi doi jucători, dar asta face parte din fotbal. Golul doi luat dintr-o fază fixă ne-a costat foarte mult. În repriza a doua am jucat mai slab, n-am mai avut parcă forţa şi dorinţa de a reveni.

Un rezultat de egalitate era maximum ce puteam obţine în această seară. Din păcate echipa nu a fost la nivelul spectatorilor. S-a ajuns la un nivel în care ne-am atins limitele”, a spus Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR.

În schimb, antrenorul Maurizio Trombetta este optimist şi crede că echipa pe care o pregăteşte poate lua puncte din întâlnirile cu Roma şi Chelsea. „Mai sunt încă două partide, şase puncte în joc. E vorba de Roma şi Chelsea, chiar echipele cu care am făcut puncte, urmează să vedem dacă putem să mai obţinem puncte“, a menţionat tehnicianul.

Au fost egali

Statistica UEFA a arătat că românii nu au fost mai prejos decât adversarii lor, dar aceştia au fost mai eficienţi. Astfel, CFR a tras de cinci ori pe poarta lui Valverde şi a marcat un gol, în timp ce francezii au trimis de cinci ori mingea pe poarta lui Stăncioiu, dar au înscris de două ori. În schimb, gazdele au avut 12 cornere, spre deosebire de cele două ale oaspeţilor, dar acest lucru nu s-a văzut pe tabela de marcaj. În ceea ce priveşte posesia, clujenii au avut 49%, iar francezii au avut 51%.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite