FOTBAL: Falub:" Avem foame mare de puncte"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Falub:" Avem foame mare de puncte"!
FOTBAL: Falub:" Avem foame mare de puncte"!

Antrenorul Unirii Alba Iulia, Adrian Falub, a declarat că Astra reprezintă un adversar foarte dificil, însă echipa sa este în criză de puncte, astfel că va aborda meciul doar cu gândul la victorie.

"Dupa seria de foc cu Rapid, FC Timişoara şi Unirea Urziceni, Astra pare aparent un adversar mai facil. Însă, de la venirea lui Napoli au strâns rândurile şi au scos rezultate nescontate. Întâlnim un oponent periculos, dar şi noi avem foame mare de puncte şi vom aborda confruntarea cu gândul la victorie. Jucătorii sunt montaţi să învingă Astra. Ne aşteaptă o confruntare foarte importantă în economia campionatului, dar nu decisivă, pentru că ne aflăm de-abia în etapa a 7-a, iar până la final este drum lung", a spus Falub.

Tehnicianul susţine care nu-şi simte ameninţat postul în eventualitatea unui rezultat nefavorabil cu Astra: "Nu cred că sunt ameninţat, chiar dacă vom pierde la Astra, soarta mea nu depinde de acest joc. Conducerea va decide în funcţie de rezultatele echipei".

Fundaşul Ionuţ Bălan spune că Unirea este capabilă să obţină cel puţin un egal la Ploieşti: "E un joc mai important decât celelalte de până acum. Suntem capabili să scoatem un rezultat bun, întâlnim o contracandidată la evitarea retrogradării şi trebuie să nu ne întoarcem cu mâna goală. Nu jucăm deloc rău, dar ne lipsesc punctele de care avem mare nevoie".

La rândul său, Călin Cristea crede că la Ploieşti este "momentul adevărului" pentru Unirea Alba lulia. "E o partidă cheie a turului. Venim după o serie nefastă, ne apasă locul în clasament, iar dacă nu luăm puncte acum, ne va fi foarte dificil în viitorul imediat. Mergem la Ploieşti să învingem, pentru a ne reveni şi a urca în clasament, altfel ne aşteaptă vremuri grele. Acum este momentul să dăm lovitura, împotriva unui adversar direct în lupta din subsol, joc în care punctele cântăresc dublu", a afirmat mijlocaşul.

Atacantul Rade Veljovic este de părere că a sosit timpul ca Unirea să mai acumuleze şi puncte, nu doar să puncteze la capitolul "impresie artistică. "Mergem la Ploieşti doar să învingem şi nu contează cine intră pe teren, nu contează cu câţi atacanţi vom juca sau ce tactică vom aborda. Suntem obligaţi să luăm puncte împotrva unei contracandidate".

Partida Astra Ploieşti-Unirea Alba Iulia, din cadrul etapei a 7-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21:00, la Ploieşti.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite