Austriecii speră la baraj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Austriecii speră la baraj!
Austriecii speră la baraj!

Deşi acest lucru era greu de imaginat la începutul preliminariilor, naţionala Austriei se prezintă în Ghencea cu şanse reale de a prinde locul secund şi, implicit, calificarea la baraj.

Astfel, dacă vor învinge tot până la final, inclusiv în deplasarea din Franţa în ultima etapă, jucătorii lui Constantini mai au nevoie doar de o singură condiţie pentru a lua faţa “cocoşilor”: naţionala lui Domenech să nu câştige mâine în Serbia.

Sunt decimaţi de accidentări

Selecţionerul Austriei are însă numeroase probleme de efectiv. Din lotul iniţial de 23 de jucători convocaţi pentru meciurile cu Feroe şi România, au mai rămas doar 18 fotbalişti disponibili.

Rând pe rând, au picat victime accidentărilor Patocka, Drazan, Leitgeb, Okotie, absenţe completate de suspendarea golgheterului Janko. Astfel, contra României, cuplul de atac va fi compus din Maierhofer şi Hoffer, ultimul fiind autorul celor două goluri ale austriecilor în tur.

Pe de altă parte, dinamoviştii au un motiv special pentru a urmări meciul de mâine: trei dintre mijlocaşii anunţaţi titulari, Holzl, Beichler şi Jantscher, evoluează la Sturm Graz, primul adversar al „câinilor” în grupele Ligii Europei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite