Augustus, pus la zid de rapidişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După remiza de la Urziceni, scor 1-1, patronul Rapidului, George Copos, a acuzat dur arbitrajul. Giuleştenii reclamă faptul că nu a fost fault la lovitura liberă din care a egalat Unirea, iar  eliminarea lui Spadacio ar fi fost comandată de cei de la Dinamo pentru a nu juca în Cupă.

Partida dintre Unirea Urziceni şi Rapid s-a terminat cu un veritabil scandal. Rapidiştii au sărit în bloc să-l acuze pe arbitrul partidei, Augustus Constantin, pentru prestaţia sa.

Cel mai indignat a fost chiar patronul alb-vişiniilor, George Copos. Acesta reclamă faptul că nu a fost fault la lovitura liberă din care a egalat Unirea Urziceni. În plus, Copos crede că eliminarea lui Spadacio este o mare eroare.

„Am rămas extrem de surprins că Augustus Constantin a făcut două greşeli la aceeaşi fază de joc. Fernandes n-a făcut absolut nimic, a respins doar mingea. N-a fost contact între jucători.

Am vorbit şi cu el, mi-a spus că nu l-a atins. Dacă îl atingea, era cartonaş roşu”, a afirmat Copos.  Acesta acuză o veritabilă conspiraţie, afirmând că a existat un interes din partea altei echipe pentru ca brazilianul să fie eliminat.

Patronul giuleştenilor crede că în spatele eliminării lui Spadacio stau oficialii formaţiei Dinamo, care au dictat ca brazilianul să fie suspendat pentru a nu juca în partida din Cupa României dintre cele două echipe.

Petrescu: „Rezultatul este unul injust“


„Eliminarea lui Spadacio a fost dictată ca să nu joace în Cupă cu Dinamo! A fost gratuită!”, a adăugat Copos. Acesta este sprijinit şi de către Grigore Sichitiu, directorul general al grupării de sub Podul Grant, care are aceeaşi părere.

„Cu o asemenea manieră nu se mai poate, nu mai pot jucătorii şi nici eu. Noi suntem mereu vânaţi. Spadacio este dat afară înaintea meciului de Cupă, iar lucrul ăsta nu e la voia întâmplării. Ne considerăm nedreptăţiţi. Băieţii meritau victoria astăzi”, a precizat Sichitiu.

De cealaltă parte, preşedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, consideră că oficialii giuleşteni nu sunt în măsură să vorbească, deoarece au înscris la singura fază discutabilă a meciului.

Nici Dan Petrescu nu vrea să aducă în discuţie arbitrajul. „Să fim serioşi, la acest meci a existat o singură echipă, Unirea Urziceni.

Rezultatul este injust, ar fi trebuit să câştigăm. Am avut posesie de 70%, dacă aveam valoare de titlu, am fi bătut astăzi”, a declarat Dan Petrescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite