Au înnebunit irlandezii: „Suntem outsideri, dar batem Spania!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Keane (nr. 10) a ameninţat Spania
Keane (nr. 10) a ameninţat Spania

Învinsă cu 3-1 de Croaţia în primul ei meci şi catalogată de mulţi drept cea mai slabă echipă de la Euro 2012, naţionala Irlandei nu dezarmează!

Jucătorii lui Trapattoni întâlnesc diseară Spania (ora 21.45, TVR 1), într-o partidă care, în caz de înfrângere, îi va trimite pe „verzi" acasă. Chiar dacă vor da piept cu campioana europeană şi cea mondială, cu fotbalişti de la Real Madrid şi Barcelona, tocmai irlandezii au fost cei care au venit cu declaraţii ameninţătoare înaintea partidei.

„Normal că îi putem bate! Dacă nu credeam asta, nici nu mai veneam la Euro. OK! Ştim că Spania e una dintre cele mai bune echipe din lume, dar nu văd de ce n-am putea bate de la egal la egal cu ei. Irlanda e outsider, dar nu ne-am pierdut încrederea în forţele noastre. Intrăm pe teren contra Spaniei ca să luăm toate punctele", a spus căpitanul Robbie Keane.

Busquets: „Nicio presiune"

Dacă Irlanda nu-şi permite să piardă, în schimb, Spania nu concepe alt rezultat în afară de o victorie. „Probabil, Irlanda va adopta o tactică defensivă, la fel ca Italia, însă trebuie să câştigăm şi trebuie să conducem jocul încă din start", a declarat Sergio Busquets.

Întrebat despre presiunea care îi apasă pe jucători pentru a repeta performanţele de la Euro 2008 şi Mondialul din 2010, mijlocaşul Barcelonei a spus: „Nu e nicio presiune. Toţi jucătorii noştri sunt obişnuiţi să câştige trofee şi pentru asta am venit la Euro".
3 jucători din lotul Irlandei evoluează în ligile inferioare din Anglia: Forde (Milwall), St Ledger (Leicester), McShane (Hull City).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite