Atletico a refuzat 60 de milioane de euro pe Aguero şi Godin!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa engleză informează că Chelsea le-a oferit celor de la Atletico Madrid aproximativ 60 de milioane de euro pentru argentinianul Sergio Aguero şi uruguayanul Diego Godin.

Şefii clubului madrilen au precizat că au refuzat oferta respectivă aşa cum au făcut s-a întâmplat şi cu oferta de 45 de milioane de euro a celor de la Real Madrid pentru Aguero. Deşi suma acoperea clauza de reziliere a contractului, şefii lui Atletico l-au convins pe argenitian să rămână la clubul de pe "Vicente Calderon".

"Recent cei de la Real ne-au oferit 45 de milioane de euro pentru Aguero. I-am refuzat. Săptămâna aceasta, cei de la Chelsea ne-au oferit 60 de milioane de Aguero şi Godin şi au primit acelaşi răspuns. Nu vom negocia plecarea lui Aguero la Real Madrid sau la alt club, nici acum, nici la vară", a declarat directorul general Angel Gil Marin, citat de "The Sun".

Segio Aguero (22 ani) a marcat pentru Atletico 61 de goluri în 157 de meciuri în Primera, iar Godin (24 de ani) are 43 de meciuri pentru prima reprezentativă a Uruguayului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite