Atenţie, super-Serbia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase goluri, două bare şi două penalty-uri ratate de echipa lui Radomir Antici. La meciul de retragere al lui Miloşevici, Serbia a călcat în picioare Bulgaria. Atacantul a marcat două goluri şi a ratat două penalty-uri.

Înghesuială mare pe tabela stadionului Partizan Belgrad. Viitoarea adversară a României în campania pentru „mondiale“ a făcut instrucţie cu bulgarii lui Plamen Markov. Partida a coincis şi cu meciul de retragere al celebrului atacant Savo Miloşevici, care a punctat şi el de două ori.

Se anunţă o iarnă grea pentru Victor Piţurcă. Selecţionerul va urmări cu înfrigurare fiecare partidă a „tricolorilor“ săi, care vor trage pentru echipele lor de club. Cu înfrigurare, pentru că nu vrea să aibă vreun accidentat sau suferind înainte de jocul important, de pe teren propriu, cu Serbia.

Temeri pentru selecţionerul României

Piţurcă nu-şi permite să nu alinieze cel mai bun „11“ în faţa liderului din Grupa a 7-a de calificare la „mondiale“. Vecinii noştri au prins gustul golurilor şi al victoriilor în această toamnă. În afară de înfrângerea din deplasare cu Franţa, sârbii au obţinut succese mai mult decât concludente.
 
Ultima reuşită a fost foarte entuziasmantă pentru jucătorii antrenaţi de Radomir Antici, care le-au tăiat respiraţia bulgarilor cu un 6-1. Spectacolul a fost maxim în prima repriză. A început cu penalty-ul ratat în debutul jocului de Savo Miloşevici, care s-a aflat la partida de retragere de la echipa naţională. A continuat cu golul lui Milan Jovanovici. Moment la indigo. Miloşevici a dat din nou greş de la punctul cu var, în timp ce Jovanovici a mai înscris o dată, după ce punctaseră şi bulgarii.

La scorul de 2-1 pentru gazde, „bătrânul“ Miloşevici a punctat de două ori până la pauză pentru a-şi face un frumos cadou la retragere. Bine că s-a hotărât înainte de jocul cu România. Avalanşa de goluri a continuat şi în partea secundă, prin golurile lui Milijas şi Lazovici.

Pe lângă rezultatul mai mult decât concludent, vestea proastă pentru Victor Piţurcă e că Serbia a jucat fără patru titulari de drept împotriva unei echipe a Bulgariei în faţa căreia „tricolorii“ s-au încurcat în campania trecută.

Berbatov a evadat

Aflat într-o formă foarte slabă la reprezentativa Bulgariei, atacantul Dimitar Berbatov e tot mai aproape de a nu mai fi convocat pentru următoarele jocuri. Exact ceea ce şi-a dorit. Mai mult, după ce a fost schimbat în prima repriză, a părăsit stadionul, revenirea pe banca de rezerve lăsându-se aşteptată în zadar de către selecţioner. Berbatov a invocat o accidentare.

Ana Ivanovici, pe gazon

Special pentru a onora prezenţa lui Savo Miloşevici la meciul de retragere, s-au prezentat la centrul terenului două figuri importante ale sportului din Serbia. E vorba de jucătoarea de tenis Ana Ivanovici, dar şi de tenismenul de dublu, Nenad Zijmonici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite