Atenţie, România! Ribery s-a întors la antrenamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atenţie, România! Ribery s-a întors la antrenamente
Atenţie, România! Ribery s-a întors la antrenamente

Internaţionalul francez Franck Ribery a participat miercuri la primul său antrenament colectiv după o lună de pauză, însă nu va disputa sâmbătă primul meci din acest sezon al echipei sale Bayern Munchen.

Ribery (26 ani) a participat la întreaga şedinţă de antrenament şi pare că se simte bine după accidentările care l-au ţinut departe de teren din luna iulie. El nu s-a mai antrenat alături de coechipierii săi din 12 iulie fiind accidentat (mai întâi o umflătură la un picior, după care o tendinită la genunchiul stâng).

Potrivit coechipierului său Miroslav Klose, Ribery nu va juca în meciul de sâmbătă cu Hoffenheim: ''El nu are încă prospeţimea fizică necesară, este normal. Condiţia lui fizică nu este încă perfectă'', a subliniat internaţionalul german într-o conferinţă de presă.

''El a avut o accidentare groaznică, nu cred că absenţa lui are vreo legătură cu povestea cu transferul'', a insistat căpitanul bavarezilor, Mark van Bommel, referindu-se la informaţiile apărute despre un posibil transfer al lui Ribery la Real Madrid.

Deşi noul antrenor al lui Bayern, Louis van Gaal, nu contează pe francez în prima etapă a Campionatului german, selecţionerul echipei Franţei, Raymond Domenech l-a convocat pe Ribery pentru deplasarea în Insulele Feroe, pe 12 august, în preliminariile Cupei Mondiale-2010, grupa a 7-a, din care face parte şi echipa României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite