FOTBAL: Atacantul bulgar Krum Bibişkov a semnat pe trei ani cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Atacantul bulgar Krum Bibişkov a semnat pe trei ani cu Steaua
FOTBAL: Atacantul bulgar Krum Bibişkov a semnat pe trei ani cu Steaua

Atacantul bulgar Krum Bibişkov, ultima dată la Litex Loveci, a semnat, luni, un contract valabil trei ani cu echipa din Ghencea, unde va purta tricoul cu numărul 99.

"Am ales Steaua pentru că este cea mai bună echipă din România şi îşi propune să câştige campionatul şi să joace în Liga Campionilor. Sunt foarte fericit că am făcut acest pas. Vreau să înscriu de cât mai multe ori şi să-mi ajut echipa să devină campioană a României", a spus Bibişkov. 

Fotbalistul bulgar speră ca prin evoluţia sa să îi facă fericiţi pe suporterii din Ghencea: "Fanii să fie alături de mine şi de echipă şi să ne bucurăm împreună pentru rezultatele bune care vor veni. Sper să le intru repede la inimă, mai ales că, atunci când eram la Litex Loveci, am înscris de patru ori în poartă lui Dinamo, despre care ştiu că este cel mai mare rival al Stelei".

În vârstă de 26 de ani, Bibişkov a mai evoluat în cariera sa pentru FC Pirin, Bayern Munchen, FC Marek, Maritimo Funchal şi Penafiel. El era liber de contract, după ce în această vară i-a expirat înţelegerea cu  echipa bulgară Litex Loveci, pentru care a marcat 16 goluri în sezonul trecut.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite