Aşteptaţi de trei fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Lăcătuş şi elevii săi au avut parte de o primire liniştită ieri, în Italia, deşi la Florenţa trăieşte o importantă comunitate de români

Doar trei suporteri i-au întâmpinat pe roş-albaştri la aeroport şi la hotelul Hilton Garden, la care sunt cazaţi.

„Bănel este favoritul meu. Este cel mai simpatic şi cuminte dintre toţi. Mai face el porcării, dar este un băiat de nota 10. De câte ori m-am certat cu italienii din cauza lui, pentru că îl făceau mereu ţigan. În toate ţările sunt ţigani. Eu, de exemplu, am întâlnit şi la Roma”, ne-a declarat Auris, care a plecat din Vâlcea în urmă cu cinci ani, iar acum locuieşte la 30 de km de Florenţa.

„Mâine merg pentru prima oară la un meci de fotbal şi o să strig cât pot de tare pentru românii noştri. Nu contează dacă o să iau înjurături”. Tatăl lui Auris a fost şi el prezent la aeroport şi a mărturisit că va ţine cu Steaua, deşi Mutu i-a fost vecin.
”Eu m-am născut la două case lângă Mutu, la Călimăneşti. Îl ţin minte când era mic şi mergea mereu la antrenamente cu geanta în spate. Mă saluta mereu atunci şi vorbea cu mine. Oricum, mâine seară (n.r. - azi) o să ţin cu Steaua”, a spus acesta.

"Marius Lăcătuş era precum Adi Mutu"

Deşi „Briliantul” a fost în urmă cu doi ani liderul grupării din Florenţa, mai mulţi suporteri viola consideră că cel mai bun fotbalist român din toate timpurile este Gheorghe Hagi.

”Mutu este la fel ca Lăcătuş. Ba este în formă, ba nu mai joacă nimic. Steaua va pierde în această seară”, erau de părere locuitorii din Florenţa.

“Dumnezeu pe pământ”

Suporterii care se relaxau ieri după-amiază la barul Fiorentinei au declarat că românul Adrian Mutu este considerat la echipa sa “Dumnezeu pe pământ”. Un alt idol al toscanilor, argentinianul Batistuta, are şi o statuie în faţa arenei Artemio Franchi.

25.000 de bilete vândute

Clubul Fiorentina a vândut până ieri la prânz peste 25.000 de bilete pentru meciul cu Steaua şi se aşteaptă ca până la ora jocului să mai fie cumpărate încă 3.000 de tichete. Preţurile biletelor au fost cuprinse între 22 şi 170 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite