FOTBAL: Argăseală: "Aşteptăm o ofertă pentru Dayro!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat, azi, că mijlocaşul Dayro Moreno vrea să părăsească gruparea din Ghencea şi urmează ca duminică roş-albaştrii să primească o ofertă convenabilă pentru internaţionalul columbian.

"Dayro vrea să plece de la Steaua. Dacă el vrea să plece, nu are decât să ne părăsească, dar în condiţiile în care vrea şi clubul. El a vorbit în această perioadă cu impresarul său şi din cauza asta are şi această atitudine. Trebuie să se schimbe, pentru că va avea probleme la echipa la care va merge. Ar fi păcat să ne despărţim de el în condiţii altfel decât cordiale. Impresarul lui a zis că suma de un milion de euro cerută pe el este una rezonabilă şi ne-a mai spus că duminică ne va trimite o ofertă pentru el", a spus Argăseală. Mijlocaşul Dayro Moreno a fost dat afară de la un antrenament al Stelei în această săptămână din cauza indisciplinei. În plus, columbianul a fost amendat de către conducerea clubului cu o sumă consistentă.

Oficialul a mai afirmat că nu s-a luat încă nicio decizie în privinţa mijlocaşului portughez Tiago Gomes: "El se va întoarce la Estrela Amadora, după aceea vom discuta cu el dacă va rămâne sau nu la noi şi în sezonul viitor". Tiago Gomes a fost împrumutat în vara trecută pentru un an de la gruparea portugheză Estrela Amadora.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite