Dean Ashton şi-a încheiat cariera la antrenament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dean Ashton a pus ghetele în cui la 26 de ani
Dean Ashton a pus ghetele în cui la 26 de ani

Atacantul lui West Ham, Dean Ashton, este nevoit să se retragă din activitate la vârsta de 26 de ani, din cauza unei accidentări la gleznă, suferită în 2006, când se pregătea alături de echipa naţională a Angliei.

Medicii l-au anunţat că Dean Ashton că nu mai poate reveni în activitate la o echipă profesionistă de fotbal din cauza accidentării suferite în august 2006. El a fost operat şi a făcut recuperare, dar are în continuare probleme cu mobilitatea. Ashton a ratat restul sezonului 2006-2007, dar a evoluat de 31 de ori în campionatul următor. În septembrie 2008 el a suferit o recidivă a accidentării.

"Este o zi foarte tristă şi în aceste momente ne gândim numai la Dean. Vreau să-i mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru echipă şi să-i urez succes în viitor. Le mulţumesc şi fanilor pentru răbdarea şi înţelegerea de care au dat dovadă în această perioadă dificilă", a spus preşedintele clubului, Scott Duxbury.

Ashton a fost transferat de West Ham United în 2006, după ce a mai evoluat la Crewe Alexandra şi Norwich City. El are un joc pentru naţionala Angliei, la 1 iunie 2008, iar ultimul meci în care a evoluat s-a desfăşurat în luna septembrie a anului trecut. 

Fostul fotbalist a fost accidentat de Shaun Wright-Phillips la un antrenament al naţionalei Albionului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite