Neţoiu: „Aş veni şi mâine la Dinamo!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neţoiu: „Aş veni şi mâine la Dinamo!“
Neţoiu: „Aş veni şi mâine la Dinamo!“

„Comandantul“ spune că s-ar întoarce la club cu o condiţie: acţionarii să stabilească o strategie. Fostul director general al „câinilor” cunoaşte situaţia din „Ştefan cel Mare” pentru că ţine legătura cu preşedintele executiv al roş-albilor, Cristi Borcea.

Recent, Vasile Turcu anunţase că ar fi dispus să continue la echipă dacă ar fi cooptat şi „Comandantul”. Acesta însă nu se grăbeşte să revină la club şi pune condiţii pentru a investi într-o echipă pe care mulţi o văd în faliment! „Vin la Dinamo, dar, mai întâi trebuie ca cei de acolo să clarifice situaţia financiară a echipei, să-şi pună strategia la punct şi apoi să discutăm.

În ultimul timp, se spune, că revenirea mea la club depinde de ce va face Turcu, dar nu este adevărat”, a precizat Neţoiu.

Apoi „Comandantul” a explicat de ce relaţiile dintre el şi preşedintele roş-albilor, Nicolae Badea, sunt extrem de reci. „Nu am nimic cu omul Badea, dar din funcţia sa obişnuieşte să conducă pe banii altora şi cu aşa ceva nu pot să fiu de acord”, a spus Neţoiu.

Până să ia o decizie în privinţa venirii sale la Dinamo, „Comandantul” rămâne acelaşi suporter devotat al roş-albilor: „Voi veni la meciul cu Craiova din prima etapă, ca de altfel la toate partidele lui Dinamo din acest an. Nu am urmărit meciurile amicale din această vară, am înţeles că nu au avut rezultate prea bune, dar sper ca echipa să-şi revină în partidele oficiale şi să ia titlul.”

Vede un an bun în Europa

Gigi Neţoiu e de părere că în sezonul care urmează vom fi mai bine reprezentaţi în Europa, decât anul trecut. „În sezonul precedent a fost dezastru. Cred, cu sinceritate, că de data aceasta va fi cu totul altceva, iar echipele noastre vor avea un parcurs mai bun faţă de ce s-a întâmplat în 2008. E un moment prielnic să adunăm puncte pentru coeficientul de ţară”, a afirmat omul de afaceri.

Criza economică nu l-a afectat pe Gigi Neţoiu. „Am 2.000 de hectare de teren la Cetate, în Dolj. Anul ăsta am o recoltă bună. Şi afacerea cu vinul merge foarte bine, mai ales că am clienţii mei fideli care cumpără de mult timp de la mine”, a povestit „Comandantul”.

Voia zece acţionari

Fostul conducător al roş-albilor a explicat şi planul pe care îl elaborase când era la Dinamo. „Voiam un acţionariat cu zece oameni. Fiecare trebuia să aducă cel puţin 500.000 de euro şi aveam un buget garantat de cinci milioane, dar proiectul nu s-a mai realizat”, a declarat Neţoiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite