Arsenal caută răzbunarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Tunarii“ au primit opt goluri, în tur, de la Manchester United, dar duminică au şansa să se revanşeze. Meciul este de la ora 18.00, la Digi Sport 1.

28 august 2011. 75.448 de spectatori au asistat pe Old Trafford la un meci incredibil. Manchester United a trecut de Arsenal cu un neverosimil 8-2. Duminică, cele două echipe se vor întâlni din nou, de această dată pe Emirates.

De la Arsenal vor lipsi, cu siguranţă, Fabianski, Diaby, Jenkinson, Coquelin, Gibbs şi Andre Santos. Dar managerul Arsene Wenger mai are o dilemă: Thierry Henry. Atacantul francez s-a accidentat la gleznă la antrenamentul de marţi seara şi a devenit incert. De partea cealaltă, Sir Alex Ferguson va trebui să se descurce fără Young, Fletcher, Fabio, Owen, Cleverley şi Vidici.

Nici Arsenal şi nici United nu sunt în formă

„Tunarii"" vin după două eşecuri consecutive în campionat (1-2 cu Fulham şi 2-3 cu Swansea), astfel că trebuie să câştige cu United dacă vor să mai viseze la titlu. „Este timpul să ne trezim. Am pierdut şase puncte într-un mod stupid, aşa că trebuie să facem un meci mare cu United", a spus Arsene Wenger.

Dar nici diavolii lui Ferguson nu trec prin momente mai bune. În ultimele trei etape au înregistrat o victorie (3-0 cu Bolton) şi două înfrângeri (2-3 cu Blackburn şi 0-3 cu Newcastle). Arsenal şi Manchester United s-au duelat de 213 ori până acum. „Diavolii" s-au impus de 89 de ori, „tunarii" au câştigat de 78 de ori, în timp ce alte 46 de întâlniri s-au terminat la egalitate.



City - Tottenham, meci direct pentru titlu

Cele două formaţii se află în luptă directă pentru campionat, iar cine se va impune va lua o opţiune serioasă în privinţa câştigării titlului. „Cetăţenii" vor trebui să se descurce fără Vicent Kompany, suspendat din cauza cumulului de cartonaşe, în timp ce Henry Redknapp nu se va putea baza pe Sandro, Gallas, Huddlestone, King şi Jenas. În tur, elevii lui Mancinci s-au impus fără probleme, scor 5-1.

Oferta de weekend, 1X2 Bet Café Arena: Cristi Chivu, faţă în faţă cu Ştefan Radu

Inter Milano - Lazio este cel mai interesant meci din Serie A din acest weekend. Gazdele au o serie incredibilă de şase victorii consecutive astfel că au urcat până pe locul cinci al clasamentului. Oaspeţii, în schimb, au evoluţii oscilante, care se traduc în două victorii, trei egaluri şi un eşec.

Lazio nu a mai câştigat pe terenul lui Inter din august 2009, când s-a impus cu 2-1. Aceasta ar putea reprezenta şi o întâlnire între Cristi Chivu şi Ştefan Radu. Presa italiană a scris că fundaşul lui Lazio se va afla pe teren duminică seară, în timp ce fotbalistul lui Inter Milano va fi doar rezervă. Partida va începe la ora 21.45, şi va fi transmisă de Digi Sport 1.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite