Arsenal dă 12 milioane de euro pe un puşti de 17 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, nu se dezminte şi este gata să mai aducă în curtea "tunarilor" un nou talent al fotbalului englez.

Este vorba despre mijlocaşul de 17 ani Alex Chamberlain, care joacă la Southampton, echipă care a ajuns în cea de-a treia ligă engleză.

Conform site-ului cotidianului "Daily Mirror", Arsenal este dispusă să plătească în jur de 12 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile fotbalistului de care mai sunt interesate şi alte echipei mari precum Manchester United şi Liverpool.

Deşi nu a dat amănunte despre echipa aleasă, managerul "sfinţilor" Nigel Adkins, a dat de îneţeles că prima şansă o are Arsenal, club cunoscut pentru interesul şi grija arătate tinerilor: "Nu va fi nicio licitaţie pentru Alex. Îl vom lăsa să plece la un club care va avea grijă cel mai bine de cariera sa", a spus Adkins.

Pe numele său întreg Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain, fotbalistul format de Southampton, este fiul lui Mark Chamberlain, internaţional egnelz de la mijlocul anilor '80.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite