„Arogantul“ Jose e un tip de gaşcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„The Special One“ Jose Mourinho a acceptat cu amabilitate să facă fotografii şi să ofere autografe doritorilor, la salonul VIP al stadionului „Farul“ din Constanţa, în timpul partidei România - Franţa. Antrenorul lui Internazionale Milano a fost marea atracţie pentru suporterii şi VIP-urile prezente la Constanţa.

Deşi îi place deseori să pozeze într-un personaj înfumurat, care îi tratează cu superioritate pe toţi ceilalţi din jurul său, celebrul Jose
Mourinho a fost foarte jovial pe durata prezenţei sale pe stadionul “Farul”.

Mourinho a sosit la Constanţa alături de familia Becali şi s-a întreţinut înaintea partidei, preţ de câteva minute, la salonul VIP, cu membri ai FRF şi ai FIFA. Amabil, tehnicianul portughez, care are în CV-ul său şi un trofeu al Ligii Campionilor cucerit în perioada în care antrena pe FC Porto, a acceptat să facă o poză cu reporterul Click!, în rol de fotograf fiind chiar impresarul Victor Becali.

Cu jumătate de oră înainte de startul partidei, impresarul Victor Becali şi antrenorul Jose Mourinho au dialogat la salonul VIP pe tema fotbalului internaţional şi a celui românesc.

Deoarece se juca de zor cu dopul unei sticle de apă plată aflată pe masă, impresarul a răsturnat din greşeală sticla pe Mourinho. “The Special One”, cum îi place tehnicianului portughez să se alinte, nu s-a arătat deranjat de acest miniincident şi a continuat, zâmbind, discuţia cu Victor Becali.

Giovanni s-a lăudat cu dieta lui

Impresarul le-a explicat lui Mircea Sandu, lui Gigi Becali şi patronului Farului, Gheorghe Bosânceanu, cum a reuşit să se refacă după operaţia pe cord suferită în 2006.

“Nu mai beau şi nu mai fumez de câteva luni. M-am îngrăşat la început din această cauză, dar acum am dat deja jos şase kilograme. Iau nişte pastile care îmi taie pofta de mâncare şi dacă mă pun pe treabă mai dau jos ceva”, s-a lăudat Giovanni Becali, care şi-a asumat rolul de amfitrion la salonul VIP, întrebându-l în permanenţă pe Mourinho dacă vrea ceva de mâncare sau de băut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite