De la Arman, cu dedicaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De la Arman, cu dedicaţie
De la Arman, cu dedicaţie

După ce i-a „îngropat“ de două ori pe giuleşteni în sezoanele precedente, marcând trei goluri, Karamian a înscris din nou aseară pentru victoria timişorenilor.Pentru al treilea an consecutiv, FC Timişoara rămâne imbatabilă în faţa Rapidului, iar Arman Karamian îşi confirmă renumele de killer al „alb-vişiniilor“.

Citeşte şi:

Arman a fost din nou "călăul" Rapidului

"Poli" a jucat în violet şi a învins Rapidul

Echipa mai hotărâtă în debutul meciului a fost Rapid, însă la singura ocazie cu adevărat mare din primele zece minute, şut Mardare din şapte metri, în urma unui corner, Pantilimon a avut un reflex de zile mari.

Deşi suporterii celor două formaţii au o relaţie amicală, pe teren lucrurile n-au stat deloc aşa. Meciul s-a jucat tare, cu intrări la limita regulamentului de ambele părţi, cu destule ocazii şi cu un actor care a mai jucat în acest film.
 
Sa răzbunat din nou

Arman Karamian a ajuns la Rapid în 2004, „la pachet“ cu Artiom, însă a fost ignorat de giuleşteni, care l-au împrumutat iniţial la Braşov pentru a-l vinde ulterior.

După trei ani, atacantul a ajuns la Timişoara, tot „la pachet“ cu Artiom, iar de atunci a devenit coşmarul rapidiştilor. A adus în două rânduri victoria bănăţenilor chiar în Giuleşti, în ultimele două sezoane, marcând trei goluri. Iar aseară a recidivat!

După jumătate de oră de joc, Stelian Stancu l-a găsit liber la 15 metri lateral stânga, armeanul executându-l pe portar cu un şut plasat.

A fost al patrulea gol reuşit de „fratele“ Karamian împotriva Rapidului de la transferul la Timişoara. Suficient pentru o victorie într-un meci în care echipa lui Sabău a jucat aşa cum ar vrea să o facă şi marţi cu VfB Stuttgart. S-a lăsat dominată şi a lovit letal pe contraatac.

Parks „s-a rupt“

Parks s-a accidentat la coapsa dreapta, acolo unde fusese lovit şi în meciul-tur cu Şahtior. Atacantul a fost înlocuit şi riscă să rateze partida cu Stuttgart, programată pentru marţi.

1 - 0

FC Timişoara : Pantilimon – Bonfim, Cisovski, Nibombe, Artiom Karamian – S. Stancu, Alexa (Scutaru ‘73), Bourceanu, Arman Karamian – Bucur (Goga ‘90), Parks (Magera ‘46).

Antrenor:  Ioan Ovidiu Sabău.

Rapid : Marinescu – Păun (Helder ‘66), Iencsi, M. Constantin, Mardare – Lazăr, Matici (Djalovici ‘59) – Buga (Herea ‘78), Spadacio, Cesinha – J. Pinto. Antrenor: Viorel Hizo.

Marcator: ‘34 Arman Karamian

Stadionul „Dan Păltinişanu“: 10.000

Arbitru: Marius Avram

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite