Argentina - Maradona îşi va lansa un post de televiziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul echipei naţionale a Argentinei, Diego Maradona, a anunţat, vineri, în timp ce se afla în Mexic, că îşi va deschide propriul post de televiziune prin cablu, numele acestuia fiind "10eTV", potrivit ediţiei online a cotidianului spaniol AS.


Noul post TV este programat să înceapă emisia cu puţin timp înainte de Campionatul Mondial din Africa de Sud, turneu care va avea loc în vara acestui an. "Este primul canal de divertisment din lumea sportului dedicat întregii familii", a spus Maradona, care a precizat că postul se va recepţiona în mai multe ţări din America de Sud.

Numele postului este 10eTV, iar acesta va fi vizionat şi pe internet, iar producătorii se aşteaptă ca la prima emisie să înregistreze un număr record de vizitatori.

"Va fi ceea ce vor oamenii să vadă, nu doar meciurile în sine, ci ce se întâmplă şi în spatele partidelor, înainte şi după", a spus preşedintele unei companii care va dezvolta postul, Rodolfo Cavalcanti.

Diego Maradona a fost acum câţiva ani gazda unei emisiuni la un post TV din Argentina, unde le-a luat interviu unor personalităţi precum Pele, Fidel Castro sau Robbie Williams.

Altfel, selecţionerul Argentinei va vizita duminică viitorul cantonament al echipei din Africa de Sud, după ce antrenorului i-a expirat suspendarea dictată de FIFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite