FOTBAL: Argăseală :"Bergodi a fost de acord cu aducerea lui Tininho"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Argăseală :"Bergodi a fost de acord cu aducerea lui Tininho"!
FOTBAL: Argăseală :"Bergodi a fost de acord cu aducerea lui Tininho"!

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală,a declarat că Miguel Tininho are calităţile necesare pentru a evolua la gruparea din Ghencea, transferul fundaşului fiind o mutare care va asigura concurenţă pe flancul stâng al apărării roş-albaştrilor.

"Bergodi îl ştia pe Tininho, i-am pus la dispoziţie materiale în care şi-a putut da seama de calităţile jucătorului, l-a văzut şi a fost de acord cu transferul acestuia.

Acest fotbalist ne va fi util, este un fundaş de picior stâng, care are viteză şi face şi faza ofensivă", a spus Valeriu Argăseală, la Sport.ro .

Totodată, preşedintele Stelei a ţinut să precizeze că venirea lui Tininho nu va însemna înlăturarea lui Petre Marin: "Să nu uităm că pe partea stângă a apărării mai avem un jucător foarte bun, titular de drept, pe Petre Marin... Dar fiindcă o să jucăm meciuri din 3 în 3 zile, o să avem nevoie de jucători care să facă faţă în toate cele trei competiţii".

Miguel Tininho, 28 de ani, a evoluat în ultimul sezon în prima ligă din Portugalia, pentru Belenenses. În cariera lui, portughezul de origine mozambicană a mai jucat la Torreense (Portugalia), Caldas Sport (Portugalia), Uniao Micaelense (Portugalia), Beira Mar (Portugalia), West Bromwich Albion (Anglia) şi Barnsley (Anglia).

Transferul fundaşului stânga este cel de-al treilea pe care Steaua l-a realizat în această vară, după ce în Ghencea au mai fost aduşi mijlocaşul polonez Rafal Grzelak şi atacantul bulgar Krum Bibişkov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite