Arbitrul român, trimis acasă de la Europenele de futsal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Sorescu a fost prima oară la un Campionat European
Bogdan Sorescu a fost prima oară la un Campionat European

Arbitrul Bogdan Sorescu, prezent la Campionatul European de futsal din Ungaria, a avut ghinionul să fie în brigada care a comis o gravă greşeală la partida Spania – Rusia, din sferturile de finală, disputată marţi.

Românul a fost rezervă la respectivul meci, care a fost decis după loviturile de departajare. . La 4-4, în prima serie de lovituri de departajare, spaniolul Javi Rodriguez a şutat violent sub bară şi trimitea campioana europeană în semifinalele competiţiei. Bucuria ibericilor a fost oprită de arbitri (francezul Pascal Fritz şi croatul Edi Sunjic), care inexplicabil au anulat golul, susţinând că mingea a lovit bara, deşi reluările arătau că a lovit plasa înainte ca balonul să revină în teren. Au urmat minute de proteste, dar nimic nu a schimbat decizia arbitrilor. S-a reluat seria loviturilor de departajare, câştigată tot de Spania cu 7-6. Sorescu era la centrul terenului şi nu avea cum să vadă dacă a fost gol sau nu.
Din păcate, chiar dacă nu a fost vinovat , el a fost trimis acasă de UEFA, la fel ca şi ceilalţi arbitri, pentru a potoli spiritele, şi a ratat să conducă semifinala dintre Spania şi Cehia, la care fusese delegat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite