FOTBAL: Jean Pădureanu: "Arbitrul Colţescu ne-a făcut praf"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Jean Pădureanu: "Arbitrul Colţescu ne-a făcut praf"
FOTBAL: Jean Pădureanu: "Arbitrul Colţescu ne-a făcut praf"

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea cu Ceahlăul, că principalul vinovat pentru acest eşec este arbitrul Sebastian Colţescu deoarece ar fi luat mai multe măsuri în favoarea echipei gazdă, transmite corespondentul NewsIn.

"Vreau neapărat să revăd meciul pe casetă. Am mari dubii atât la primul gol al nemţenilor, cât şi la penalty. La primul gol a fost fault în atac, acest Sebastian Colţescu ne-a făcut praf. Cine a luat măsura cu el acum un an, n-a greşit deloc. Aşa ceva nu e posibil", a spus Pădureanu.

În schimb, tehnicianul Sandu Tăbârcă s-a ferit să acuze arbitrajul şi a anunţat că va discuta cu oficialii clubului despre reconstrucţia echipei: "Am clacat psihic, am luat două goluri în numai două minute şi astfel am ajuns într-o situaţie deosebit de dificilă. Voi mai discuta cu domnul Pădureanu şi vom vedea dacă vom începe o reconstrucţie la Gloria".

Antrenorul interimar al Ceahlăului, Mihai Ionescu, s-a declarat fericit după ce a debutat cu succes şi a dezvăluit că la pauză, când oaspeţii conduceau cu 1-0, a schimbat din superstiţie echipamentul de joc al elevilor săi. "A fost un meci dificil, mă bucură enorm cele trei puncte. La pauză am schimbat echipamentul pentru că am avut o superstiţie. Am vrut ca odată cu el să schimbăm ceva şi în jocul echipei. A fost o decizie luată împreună cu conducerea administrativă", a afirmat acesta.

Ionescu susţine că nu ştie pe ce perioadă va rămâne la cârma echipei şi nici vrea să îşi facă speranţe deşarte. "Am fost învestit ca antrenor, dar nu ştiu pe cât timp. Meseria de antrenor e cea mai grea, trebuie să suporţi nişte presiuni fantastice, nu-mi fac iluzii ca să n-am deziluzii", a conchis tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite