FOTBAL: Guti şi Arancha, prieteni şi duşmani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Guti şi Arancha, prieteni şi duşmani
FOTBAL: Guti şi Arancha, prieteni şi duşmani

Nervozitatea excesivă din ultima perioadă a mijlocaşului lui Real Madrid, precum şi reacţia necontrolată împotriva antrenorului său Manuel Pellegrini în pauza meciului cu Alcorcon, sunt cauzate în primul rând de problemele pe care le are fotbalistul în viaţa personală.

Astfel, în luna aprilie a acestui an, după o căsnicie de 10 ani de zile cu prezentatoarea TV Arancha de Benito, Guti a fost nevoit să divorţeze. Deşi s-au despărţit, cei doi au rămas buni prieteni, fiind văzuţi împreună, ulterior, la diverse evenimente, inclusiv la lansarea lui Guti în “meseria” de impresar muzical. Discreţia de care au dat dovadă Guti şi Arancha cu privire la motivele reale ale divorţului se explică prin încercarea de a-i proteja pe cei doi băieţi ai cuplului, Zaire (8 ani) şi Aitor (7 ani).

Cine e Arancha de Benito

După o tentativă eşuată de a intra în lumea modeling-ului, Arancha a devenit populară în 1991, când televiziunea spaniolă i-a solicitat să devină prezentatoarea unui program pentru adolescenţi. Patru ani mai târziu, împreună cu DJ-ul Toni Aguilar, au devenit celebri în Spania, fiind protagoniştii unui show muzical unic în Peninsula Iberică.
 
În anii următori, activitatea sa profesională s-a redus, nu şi prezenţele în tabloide şi în publicaţiile de scandal. Mai ales odată cu povestea de dragoste începută alături de Guti şi finalizată cu nunta din 22 iunie 1999. La acea vreme, Guti avea doar 22 de ani, iar diferenţa de vârstă între cei doi miri era de 14 ani în favoarea Aranchei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite