Antrenorul lui Utrecht: "Totul devine nesemnificativ comparativ cu situaţia lui Neşu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei FC Utrecht, Ton du Chatinier, a declarat că fotbalistul Mihai Neşu nu îşi simte în continuare mâinile şi picioarele şi că în comparaţie cu situaţia românului, accidentat grav la un antrenament, săptămâna trecută, orice altceva devine nesemnificativ, informează presa olandeză.


"Încă nu îşi simte mâinile şi picioarele. Ţinem legătura cu el prin intermediul doctorilor. Eu nu l-am vizitat, Mihai vrea ca vizitele să fie cât mai puţine. Are nevoie de odihnă. S-au întâmplat multe în trecut la FC Utrecht, au fost demişi patru antrenori, a plecat Willem van Hanegem, au intrat fani pe teren, dar totul devine nesemnificativ comparativ cu situaţia lui Neşu", a spus Du Chatinier.

Tehnicianul şi-a amintit de momentul accidentării lui Neşu şi a precizat că jucătorul care a căzut peste român, Alje Schut, "este distrus".
FC Utrecht a câştigat, duminică, ultimul meci al sezonului, scor 5-1 cu AZ Alkmaar, încheind campionatul pe locul 9. După meci, atacantul Dries Mertens, autorul a trei goluri, i-a dedicat victoria lui Mihai Neşu.

Conform rtvutrecht.com, Neşu ocupă locul trei în clasamentul celor mai buni jucători ai sezonului de la echipa FC Utrecht, conform preferinţele fanilor, care au decernat trofeul "David di Tomasso" ghanezului Nana Asare. Asare este ocupantul primului loc în preferinţele fanilor, fiind urmat în top de olandezul Kevin Strootman.

Fundaşul român Mihai Neşu s-a accidentat la coloană, săptămâna trecută, în urma unei ciocniri cu Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. Mihai Neşu a fost supus, marţi, unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută o vertebră fracturată din zona cervicală. Medicii au afirmat că operaţia lui Neşu s-a încheiat cu succes, dar nu pot preciza deocamdată cum va evolua starea de sănătate a jucătorului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite