Antrenorul lui Utrecht: "Steaua este un adversar redutabil, are fundaşi de temut!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ton du Chatinier. Foto: EPA
Ton du Chatinier. Foto: EPA

Ton du Chatinier a dat dovadă de diplomaţie la conferinţa de presă premergătoare meciului de mâine seară, contând pentru Grupa K a Ligii Europa. Tehnicianul celor de la FC Utrecht consideră Steaua un adversar redutabil, îl remarcă pe Stancu şi subliniează calităţile fundaşilor echipei din Ghencea.

"În afară de Steaua, Utrecht va mai întâlni Napoli şi Liveprool. Meciul cu Steaua nu este un motiv ca moralul jucătorilor să fie scăzut, ci dimpotrivă sa fie impulsionat pentru meciurile cu Napoli şi Liverpool. Aş vrea să-l remarc pe Stancu, fundaşii sunt de temut, am mare consideraţie pentru felul cum se antrenează fotbalul în România. Se merge pe un joc combinat. Va fi o partidă serioasă, şi Steaua este demnă de luat în calcul ca un adversar redutabil", a spus Du Chatinier la conferinţa de presă dinaintea meciului.

Dries Mertens, atacantul celor de Utrecht, a adăugat că olandezii sunt optimişti şi speră ca batavii să înscrie cel puţin două goluri în poarta Stelei: "Suntem optimişti şi încrezători şi sperăm să înscriem 2-3 goluri astfel încât să obţinem un rezultat avantajos", a declarat vârful, conform prosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite