Antrenorul lui Schalke: "După eliminarea lui Chivu am înţeles că nu mai putem pierde"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Schalke 04, Ralf Rangnick, a declarat după victoria din meciul cu Internazionale Milano, scor 5-2, că după eliminarea fundaşului Cristian Chivu a înţeles că formaţia sa nu mai putea fi învinsă, informează site-ul oficial al UEFA.

"Nu suntem încă în semifinale, dar avem o mare ocazie să ajungem acolo. Am avut de suferit, dar după 3-2 şi mai ales după 4-2 şi eliminarea lui Chivu am înţeles că victoria va fi a noastră. Am mai fi putut marca şi cred că această întâlnire este cea mai frumoasă din toată cariera mea. Dacă cineva mi-ar fi spus înainte de meci că vom învinge la trei goluri diferenţă, i-aş fi spus că e nebun.

Am văzut meciul lor cu Milan, le-am văzut problemele şi de aceea am decis să joc cu Jurado din primul minut. În faţa unui adversar ca Inter dacă te limitezi la apărare este riscant. Oricum, prima repriză a fost incredibilă, se putea termina 5-5. În acest moment putem sărbători, dar fără exces" , a spus Rangnick.

Cristian Chivu a fost eliminat în partida pe care echipa italiană Internazionale Milano a pierdut-o pe teren propriu, cu scorul de 2-5 (2-2), în faţa lui Schalke 04, fără mijlocaşul Ciprian Deac pe teren, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Cristian Chivu a început titular şi a fost eliminat în minutul 62, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite