Antrenorul lui Napoli: "Steaua are tradiţie în Europa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei SSC Napoli, italianul Walter Mazzarri, a calificat drept dificilă Grupa K a Ligii Europa, în care formaţia sa va întâlni pe Liverpool, Steaua şi FC Utrecht, apreciind că englezii se numără printre favoriţii la câştigarea competiţiei, iar Steaua este un club cu tradiţie în Europa.

"Este o grupă dificilă, dacă te gândeşti că vom întâlni Liverpool, una dintre cele mai puternice echipe din Europa şi una dintre principalele candidate la câştigarea competiţiei. Apoi, vom întâlni Steaua, o grupare cu tradiţie în Europa, şi în sfârşit FC Utrecht, expresie a fotbalului olandez care a făcut spectacol la ultima ediţie a Cupei Mondiale", a precizat Walter Mazzarri, citat de site-ul oficial al grupării napolitane.

"E foarte bine. Jucăm cu o echipă puternică, să aibă şi suporterii tragere de inimă să vină la meci. Eu vreau să aducem la Bucureşti echipe mari. Mă interesa să aducem un nume mai mare decât CFR în România. Şi Napoli e o echipă cu nume. Noi aducem echipe din Europa League mai mari decât din Liga Campionilor. Napoli e Napoli, ca a jucat Maradona acolo" , a spus şi Gigi Becali la Sport.ro imediat după tragerea la sorţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite