Antrenorul şi preşedintele clubului Omonia, suspendaţi şase luni pentru atacarea unui arbitru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neophytos Larkou, antrenor Omonia Nicosia
Neophytos Larkou, antrenor Omonia Nicosia

Antrenorul echipei Omonia Nicosia, Neophytos Larkou, şi preşedintele Miltiades Neophytou au fost suspendaţi, vineri, pentru şase luni şi amendaţi cu câte 2.000 de euro deoarece au atacat un arbitru la un meci din luna octombrie, informează presa internaţională.

Comisia de Disciplină a federaţiei cipriote i-a dat dreptate arbitrului Christos Elia, care l-a acuzat pe Larkou că l-a împins violent şi pe Neophytou că l-a înjurat şi a încercat să îl lovească în tunelul ce duce spre vestiare, după meciul Omonia - Anagennisis Dherynia, scor 1-1.

Suspendarea intră în vigoare la 3 decembrie.

Conducerea clubului Omonia s-a declarat, pe site-ul oficial al liderului campionatului cipriot, "surprinsă şi dezamăgită" de decizia Comisiei de Disciplină, precizând că forul a acceptat o versiune contradictorie a arbitrului şi a ignorat declaraţiile unor martori independenţi. De asemenea, conducerea grupării cipriote a menţionat că va face apel şi a cerut fanilor să fie calmi.

Înainte de anunţarea deciziei, fanii echipei Omonia au ameninţat că şase luni de suspendare ar însemna "şase luni terifiante pentru fotbalul cipriot", adăugând că nu vor accepta cu calm o astfel de hotărâre.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite