Antrenorul din acte e Rednic, nu Bonetti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul din acte e Rednic, nu Bonetti!
Antrenorul din acte e Rednic, nu Bonetti!

„Adevărul“ a descoperit că dinamoviştii nu au înregistrat contractul de muncă al italianului la FRF. În schimb, acordul cu „Puriul“ rămâne în vigoare. Semn clar că Bonetti e în pericol: înţelegerea cu roş-albii e doar verbală, deci se poate renunţa la serviciile sale oricând!

În aceste condiţii, dacă Dănciulescu şi compania mai fac paşi greşiţi în amicale, am putea asista la surpriza verii: reinstalarea lui Rednic la Dinamo! Deşi pare a fi un scenariu demn de filmele tragicomice, această mutare poate fi realizată foarte uşor. De ce? Pentru că în acte, Rednic rămâne antrenor în „Ştefan cel Mare”, nu Bonetti!

Cristi Borcea i-a transmis tehnicianului că vrea să vadă o schimbare majoră în evoluţia echipei, fiind nemulţumiţi de stilul defensiv pe care Bonetti l-a imprimat echipei. „Pentru mine contează rezultatele ultimelor două amicale, cu Saint Etienne şi cu Porto”, a fost anunţul cu iz de ultimatum făcut de preşedintele executiv.

Astfel, în funcţie de ce vor face „câinii” azi, dar şi săptămâna viitoare, Bonetti va afla dacă va apuca să îmbrace treningul inscripţionat cu „A1” şi în partidele oficiale sau dacă va avea soarta lui Esteban Vigo.

„Bonetti e doar un experiment“

Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, a explicat pentru „Adevărul” care este situaţia italianului. „Cei de la Dinamo nu au depus contractul lui Bonetti. Automat, actul nu avea cum să fie înregistrat la federaţie, aşa cum cere Statutul Antrenorului. Deci, Bonetti nu poate sta, deocamdată, pe bancă în meciurile din Liga I.

Cine ştie, poate o fi doar un experiment”, ne-a declarat Mircea Rădulescu. Apoi, oficialul FRF a făcut un anunţ – şoc: „Contractul lui Rednic nu a fost reziliat! El se poate întoarce la echipă, mai ales că acordul său cu Dinamo expiră abia în 2010”.

Amicalul cu Annecy, amânat de frică?

Dinamo ar fi trebuit să joace ieri cu echipa franceză de amatori, FC Annecy, dar Bonetti s-a opus. Oficial, italianul s-a temut să nu se confrunte cu alte accidentări în cadrul echipei, pentru a dispune de un lot cât mai bun în meciul de azi cu Saint-Etienne.

Totuşi, se pare că tehnicianul s-a temut de fapt de un nou eşec în faţa unor anonimi, mai ales acum când şefii sunt cu ochii pe el după cele două rezultate ruşinoase cu adversari din Liga Regională şi Liga a III-a.

Rednic rămâne în stand-by

Cum varianta petrodolarilor de la Al-Ettifagh a picat, acum Rednic se află în vacanţă. “Puriul” ceruse un salariu de 1,5 milioane de dolari pe an, în timp ce arabii au găsit varianta Mladenov. Bulgarul a solicitat doar 750.000 de dolari şi a fost numit în funcţia de antrenor în urma cu trei zile. În aceste condiţii, chiar dacă nu recunoaşte, Rednic aşteaptă un semn de la Borcea pentru a-şi continua mandatul la Dinamo.

image
image

Contractul lui Rednic cu Dinamo n-a fost reziliat, iar cel al lui Bonetti n-a fost depus la federaţie. Aşa că Rednic se poate întoarce la echipă.

image



Mircea Rădulescu, directorul Şcolii Federale de Antrenori

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite