FOTBAL: Antrenorul Abel Resino a fost demis de la Atletico Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Antrenorul Abel Resino a fost demis de la Atletico Madrid
FOTBAL: Antrenorul Abel Resino a fost demis de la Atletico Madrid

Antrenorul lui Atletico Madrid, Abel Resino, a fost demis din cauza rezultatelor slabe înregistrate în campionat şi în cupele europene, a anunţat vineri clubul spaniol.

"Abel Resino nu mai este începând de vineri antrenorul primei echipe a lui Atletico Madrid", se arată într-un comunicat fără să se precizeze cine va fi înlocuitorul său. Atletico Madrid a pierdut cu 0-4 meciul contra lui Chelsea, din grupele Ligii Campionilor.  

Echipa ocupă în Primera Division locul 15 şi are cea mai slabă apărare, cu 17 goluri primite în 7 etape, iar în grupele Ligii Campionilor ocupă, după trei etape, locul 4, cu un punct, golaveraj 0-6.

"Trebuie să găsim o soluţie cât mai repede, deoarece echipa nu merge bine. Nu mai putem continua aşa", afirmase miercuri seară, în Londra, preşedintele lui Atletico, Enrique Cerezo.

Abel Resino, în vârstă de 49 de ani, a preluat funcţia de antrenor în luna februarie. Presa spaniolă scrie că danezul Michael Laudrup a refuzat oferta de la Atletico, iar Resino poate să fie înlocuit temporar de Santi Denia, fostul jucător al echipei. Pe lista posibililor antrenori se mai află Luciano Spalletti şi Quique Sanchez Flores.

Resino este primul antrenor al unei echipe din prima ligă demis în acest sezon.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite