FOTBAL: Becali: "Antrenorii români din Liga I nu sunt născuţi pentru Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri, pentru Sport.ro, că niciun antrenor român din Liga I nu poate ajunge la formaţia din Ghencea deoarece „nu sunt născuţi pentru asta”.

Latifundiarul din Pipera a spus că diferenţa de 14 puncte dintre liderul Ligii I, Unirea Urziceni, şi Steaua este făcută de tehnician. „Dacă aveam un antrenor ca Dan Petrescu nu m-aş fi băgat nicio secundă în alcătuirea lotului. În tur, peste Bergodi nu o să mă bag, pentru că trebuie să arate ce poate să facă. Îmi doresc să găsesc un tehnician peste care să nu intervin”, a completat finanţatorul grupării din Capitală.

Gigi Becali a mai spus că Unirea Urziceni va disputa meciurile din Champions League pe stadionul Ghencea, dacă preşedintele formaţiei din Urziceni, Dumitru Bucşaru, îi va cere acest lucru. „Eu aş fi fericit să scap de ei şi să nu joace în Ghencea în Ligă. Eu le dau stadionul să dispute meciurile de acasă aici, dar ei trebuie să-mi ceară acest lucru. Când un prieten îţi cere ceva, atunci nu trebuie să-l refuzi”, a precizat Becali pentru Sport.ro.

Referitor la Dinu Gheorghe, Becali a comentat: „Este un om care cunoaşte fotbal şi care este capabil să conducă un club de mmărimea Stelei. Performanţele de la Rapid demonstrează că are valoare”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite