Antrenori de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenori de criză
Antrenori de criză

În lipsă de buget şi fără timp de gândire, dinamoviştii au apelat la o soluţie de-a casei: Ţălnar - principal, Dinu - director tehnic. Dat afară de la „U“ Cluj pentru lipsă de rezultate, Ţălnar se află la al treilea mandat ca antrenor principal la Dinamo.

Conducătorii din “Ştefan cel Mare” nu s-au mai complicat. Dinu şi Ţălnar au sărit din nou în ajutor şi vor asigura pregătirea echipei până la finalul turului.

“Procurorul” în calitate de director tehnic, iar “Ţânţarul” în cea de antrenor principal. S-a căutat o variantă ieftină, la îndemână şi de moment, pentru că meciul cu Bistriţa se apropia şi jucătorii lui Dinamo nu aveau cu cine să se antreneze.

Dinu a ales antrenorul

Deşi Borcea a insistat ca Dinu să se ocupe direct de echipă, „Mister” a refuzat aşa cum o mai făcuse de măcar două ori în ultimii doi ani.

Starea precară a sănătăţii, dar şi detaşarea de munca zilnică a meseriei de tehnician au fost motivele pe care „Procurorul” le-a expus şefilor. „Bun, atunci alege un antrenor cu care să colaborezi!”, i-a spus Borcea lui Cornel Dinu.

Algerea „Procurorului” a fost, logic, să lucreze cu finul său.  Ţălnar are avantajul că este agreat şi de jucători, pe care îi cunoaşte din precedentele mandate la Dinamo. „Ţânţarul” a antrenat ultima oară pe „U” Cluj, de unde a fost demis pentru lipsă de rezultate.

Cornel Dinu a acceptat oferta dar spune că nu va sta pe bancă. „Ion Marin şi ceilalţi secunzi au ales o condiţie materială mai bună şi ne-au lăsat cu ochii în soare. Voi veni la toate antrenamentele, dar nu voi sta pe bancă”, a spus noul director tehnic.

La iarnă se discută cu Victor Piţurcă

Andone pare decis să nu accepte postul de tehnician în „Groapă”, chiar dacă rămâne fără job-ul de la Al-Ahli. În aceste condiţii, acţionarii s-au orientat către Victor Piţurcă, care ezită deocamdată să preia o echipă din campionatul intern. Totuşi, Borcea are timp două luni de zile să insiste pe lângă Piţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite