Antrenor englez, demis în timpul meciului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cotidianul "The Sun" a publicat povestea antrenorului Poulton, dat afară în timp ce echipa sa conducea pe tabelă
Cotidianul "The Sun" a publicat povestea antrenorului Poulton, dat afară în timp ce echipa sa conducea pe tabelă

Steaua are o contracandidată serioasă în materie de schimbat antrenori. Anonimul club Chichester City a intrat în istoria fotbalului englez, după ce antrenorul Mark Poulton a fost demis de conducere în timp ce îşi dirija jucătorii de pe margine în timpul meciului.

Culmea, în momentul în care Poulton a primit telefonul fatal, Chichester o conducea cu scorul de 2-1 pe Redhill, în Sussex County League.

"Nu-mi venea să cred. Clubul e într-un haos total, aşa că e mai bine că ne-am despărţit", a spus Poulton, citat de "The Sun".

Antrenorul a povestit cum au decurs lucrurile: "În timpul reprizei secunde, am primit un telefon din partea lui Gary Walker, unul dintre directori, care şi-a cerut scuze că mă întrerupe, dar vrea să-mi spună că fusesem dat afară. A fost şi un moment foarte prost ales, pentru că un jucător al meu tocmai fusese transportat la spital cu un traumatism cranian destul de grav după o ciocnire cu portarul advers. Am răbdat multe de când am venit la Chicester şi mă temeam că se va termina aşa"

Tehnicianul era plătit de modestul club, care face parte dintr-o ligă regională, cu 900 de euro pe lună.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite