Antrenament pentru Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul de astăzi dintre Timişoara şi Galaţi este ultimul test al bănăţenilor înainte de întâlnirea decisivă pentru campionat, cu Dinamo. Gabi Balint nu este îngrijorat de faptul că arbitrii ar putea să-i vâneze jucătorii pasibili de suspendare.

În meciul tur, timişorenii au smuls o remiză în ultimul minut la Galaţi, 2-2, printr-un gol marcat de Gigel Bucur. Partida care se va desfăşura astăzi, de la ora 17, pe stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara va fi cel puţin la fel de grea pentru elevii lui Gabi Balint. „Abiodun are probleme, Borbely este suspendat, Alexa, Arman sunt în recuperare.

Sunt probleme, dar nu-mi place mie să mă plâng şi până la urmă avem destui jucători ca să facem o echipă care să câştige cu Oţelul. Galaţiul este o echipă imprevizibilă, care n-are ce pierde, capabilă de rezultate surprinzătoare”, a declarat antrenorul echipei bănăţene.

„Mă bucur că îi văd pe jucătorii mei cu un moral bun, asta contează foarte mult. Cu siguranţă, e mai greu acest meci decât cel cu Farul, pentru că de ăla am scăpat”, a completat zâmbind Gabi Balint. Chiar dacă un eventual eşec sau chiar semieşec în partida de azi i-ar scoate definitiv din lupta pentru titlu, timişorenii nu pot să nu se gândească şi la partida următoare, în deplasare cu Dinamo, care ar putea fi decisivă în stabilirea clasamentului final al acestei ediţii de campionat.

Nu se tem de arbitri

Principala problemă în vederea acelui meci sunt jucătorii care ar fi suspendaţi dacă vor primi cartonaş galben cu Oţelul, cei mai importanţi fiind Gigel Bucur şi Lukas Magera.

„Le dăm şi lista, dacă vor arbitrii, să ştie cui să le dea”, a declarat cu umor Gabi Balint. „Sunt sigur că un jucător, dacă nu ia cartonaş galben, nu-l ia. Cel mai bun exemplu este Alexa, care a luat multe în tur, iar în retur n-a avut decât unul.

Dacă eşti disciplinat, dacă-ţi impui, nu iei. Iar dacă vom avea galbene, n-avem ce să facem, trebuie să aliniem oricum un prim unsprezece care să învingă Dinamo”, a mai spus tehnicianul timişorenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite