Anti-Barcelona!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anti-Barcelona!
Anti-Barcelona!

Obsedat de succesul Barcelonei din acest sezon, Florentino Perez încearcă prin orice mijloace să pună capăt dominaţiei catalane.

Cel mai bun exemplu este transferul de 67 de milioane de euro al lui Kaka, al doilea ca valoare în istoria fotbalului. “Am vrut să rămân la Milano, însă criza financiară a afectat toate cluburile, inclusiv pe AC Milan”, a fost prima declaraţie a lui Kaka din postura de jucător al Realului.

Mesajul a fost clar: banii vorbesc! L-a recunoscut şi Silvio Berlusconi, patronul italienilor: “Nu ne putem permite să pierdem 70 de milioane de euro în fiecare an!”. Kaka va fi răsplătit regeşte cu un salariu de peste nouă milioane de euro, record absolut în lumea fotbalului.

Era ora 01.07 din noaptea de luni spre marţi când Florentino Perez a dezvăluit la un post de radio iberic încheierea afacerii “Kaka”. Apoi, peste jumătate de oră, concomitent, site-urile lui AC Milan şi Real Madrid au postat anunţurile oficiale, în timp ce Kaka, aflat în cantonamentul Braziliei, se pregătea de o conferinţă de presă fulger!

38 de milioane pentru David Villa

Kaka este doar primul din “lista de cumpărături” a madrilenilor. Aşteaptă la rând atacantul Valenciei, David Villa (conform „Marca“, acordul este deja parafat pentru 38 de milioane de euro), precum şi Ribery, mijlocaşul francez de la Bayern München. Ce au în comun cei doi? Sunt doriţi cu insistenţă şi de Barcelona, rivala tradiţională a “albilor”. Semn că tripla istorică (campionat, cupă, Liga Campionilor) reuşită de catalani este resimţită încă în curtea „albilor”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite