Anonimi cu Otopeniul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un joc slab, Dinamo a remizat pe propriul teren, scor 0-0, cu o echipă care mai are şanse foarte mici de a se menţine în Liga I. Dinamo a avut doar două ocazii. Tamaş trebuia eliminat pentru un fault din spate, ca ultim apărător. Borcea i-a făcut nesimţiţi pe jucători.

Spre deosebire de etapa trecută, când a început partida cu Claudiu Niculescu titular, tehnicianul Mircea Rednic a optat de această dată pentru introducerea lui Boştină, însă nici acesta nu a adus nimic nou în jocul „câinilor”.

Cu doar câteva ocazii de gol, mai exact trei, atacul dinamovist a părut lipsit de vlagă în prima parte a întâlnirii. Primul, care a pus în pericol poarta lui Cristi Munteanu, a fost Boştină, care a bătut impecabil o lovitură liberă, însă fostul portar dinamovist a avut o intervenţie remarcabilă şi a respins mingea în corner. Apoi Moţi, respectiv Dănciulescu au trecut pe lângă deschiderea scorului.

Vor fi penalizaţi

Riguroasă în apărare, Otopeni putea face surpriza etapei, atunci când şutul puternic al lui Vitinha a fost scos miraculos de Lobonţ. Cum niciun jucător nu a reuşit să se treacă pe lista marcatorilor, prima repriză s-a încheiat cu un scor alb.

Dezamăgit de prestaţia lui Boştină, „Puriul” l-a înlocuit pe fostul stelist la pauză, locul său fiind luat de Niculescu. Numai că, nici Claudiu nu a adus nimic nou în jocul „câinilor”. Prestaţia foarte slabă a dinamoviştilor a fost taxată şi de fani, care şi-au huiduit favoriţii. Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut la marginea careului „câinilor”.

Tamaş, din postura ultimului apărător, l-a faultat pe Lazici, la marginea careului mare, dar nu a fost sancţionat nici măcar cu cartonaş galben. La final, oficialii bucureştenilor erau foarte supăraţi. „A fost o debandadă acolo.

Fiecare jucător trăgea la poartă când vroia el. La asemenea nesimţire, vom răspunde şi noi la fel. Două luni de zile nu vor mai vedea niciun ban. Se cred mari fotbalişti, dar nu au nicio treabă cu acest fenomen. Se băteau între ei cine să bată loviturile libere”, a spus Cristian Borcea, preşedintele clubului.

0-0

Dinamo: Lobonţ – Scarlatache, Tamaş, Moţi, Diabate – Torje (’79 Zicu), Ndoye, Ad. Cristea (’58 Mitea), Boştină (’46 Cl. Niculescu) – Dănciulescu, M. Niculae.

Antrenor:  Mircea Rednic.

Poli Iaşi:
Cr. Munteanu – L. Ivan, Diogo, I. Rada, Vitinha – Nasser (’75 Cr. Constantin), Caramarin (’62 Panait), Fl. Pîrvu, Negru, Lazici – Kalle (’66 Drăghici)

Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Stadionul Dinamo: 2.000

Arbitru:
Marius Avram

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite