VIDEO Noul copil minune al fotbalului, în probe la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul de 15 ani de la Internacional Porto Alegre, Andrigo, este poreclit deja în Brazilia "Ronaldinho Gaucho alb".

Potrivit mai multor publicaţii braziliene, citate de Sport.es, FC Barcelona îl va avea în probe pe una din noile perle ale fotbalului din ţara cafelei. Este vorba de Andrigo Oliveira de Araujo, un atacant de doar 15 ani, care joacă la Internacional Porto Alegre, echipă din oraşul în care s-a născut şi Ronaldinho, deşi acesta a jucat la Gremio.

Scouterii Barcelonei au pus ochii pe Andrijo luna trecută, când echipa Barcelonei a jucat un turneu în Manchester şi unde, în sferturile de finală, Barca a eliminat echipa brazilianului, Internacional Porto Alegre.

Vezi VIDEO pe adevarul.es cu ce ştie să facă puştiul dorit de Barcelona

Interesul Barcelonei pentru acest jucător a fost confirmat de directorul sportiv al clubului brazilian, Giscard Salton. "Am primit o cerere a Barcelonei pentru a-l lăsa o perioadă pe jucător în probe. Vom analiza. Ar fi un fel de schimb cu ei, iar Barcelona ar avea prioritate la un transfer ulterior. Dar, momentan, nu am ajuns la un acord", a declarat Salton.

Nu se ştie dacă este din cauză că este din Porto Alegre, dar Andrigo este poreclit deja în Brazilia "Ronaldinho Gaucho alb".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite