Andrei Marinescu: „Am jucat cu muşchii umflaţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Marinescu: „Am jucat cu muşchii umflaţi“
Andrei Marinescu: „Am jucat cu muşchii umflaţi“

Marinescu a greşit la trei dintre cele patru goluri marcate de CFR, dar spune că era accidentat. Tânărul goalkeeper al Rapidului a gafat în cel mai prost moment posibil: într-un derby cu CFR şi la câteva zile după ce în Giuleşti a sosit un nou concurent pentru el, Mircea Bornescu.

Tăcere totală în vestiarul Rapidului după eşecul cu CFR! Cel mai afectat jucător? Andrei Marinescu, cel care nu-şi putea stăpâni lacrimile, fiind cu greu calmat de colegi. Portarul nu-şi revenise nici ieri, dar a încercat să explice de ce a avut o prestaţie sub aşteptări.

„Nu încerc să vin acum cu tot felul de scuze, dar am jucat cu muşchii umflaţi. Toată săptămâna nu m-am pregătit din cauza unei contuzii la coapsă. Greşeala mea e că am decis să joc, deşi ştiam că am probleme. Voiam să ajut Rapidul. M-am gândit că Straton era accidentat şi el, iar Drăghia e doar un copil, are 16 ani, nu avea cum să intre cu CFR. Acum însă îmi dau seamă că am greşit. O să-mi fie învăţare de minte pentru data viitoare. Nu o să mai intru niciodată pe teren, când ştiu că nu sunt apt sută la sută“, a povestit Marinescu pentru „Adevărul“.

„Dulăul“ l-a forţat

Viorel Hizo a fost cel care a decis să-l titularizeze pe Marinescu, deşi ştia că goalkeeperul nu s-a pregătit toată săptămâna alături de colegi, fiind accidentat. „Dulăul” a ales să-l trimită în primul „11”, deoarece nu avea alte soluţii.

Straton era şi el accidentat, în timp ce Drăghia a jucat doar în Liga a III-a! Nu este prima dată când Hizo are probleme cu Marinescu. În returul campionatului trecut, în derby-ul din Ghencea, câştigat de giuleşteni cu 2-1, portarul a fost schimbat la pauză. Motivul? Pe parcursul primei reprize, el i-a înjurat pe fanii roş-albaştrilor, iar apoi s-a accidentat în minutul 23. „Marinescu n-avea voie nici să-i jignească pe stelişti, nici să se accidenteze aşa de uşor”, a spus, nervos, Hizo, după partidă.

Bornescu, titular cu Steaua!

Mircea Bornescu a fost în tribună la partida Rapidului cu CFR. Acesta a venit în Giuleşti împreună cu soţia sa, Elena. Fostul portar al Ştiinţei va semna astăzi cu Rapid un contract pe trei sezoane. Cum actele vor fi gata, nu este exclus ca Bornescu să apară între buturile giuleştenilor la derby-ul cu Steaua. „Sper ca totul să fie gata cu Mircea cât mai rapid. E un portar cu experienţă”, a spus şi Hizo.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite