Andone a debutat cu 6-0 la ŢSKA Sofia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe contractul lui Ioan Andone, că acesta a şi început treaba la ŢSKA Sofia. În primul amical al iernii, echipa armatei din capitala bulgară a spulberat cu 6-0 pe Slivnishki, grupare din al treilea eşalon.

„Echipa a jucat bine tot meciul şi a câştigat în mod firesc. Scorul putea fi chiar mai mare, dar lipsa şansei şi portarul adversarilor au împiedicat şi alte reuşite ale echipei noastre", descrie site-ul oficial al ŢSKA primul meci cu antrenorul român pe bancă.

Pancu şi Florentin Petre au marcat

Pe un ger teribil, echipa „Fălcosului" a avut nevoie de 26 de minute pentru a deschide scorul. A făcut-o Daniel Pancu, transferat la începutul anului de la Terek Groznîi, la pachet cu Florentin Petre.

Fostul rapidist îşi putea trece în cont dubla la finalul primei reprize, dar şutul său a fost respins de portarul oaspeţilor. A doua parte a fost mai animată pentru ŢSKA, „militarii" punctând de cinci ori.

Florentin Petre şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, ridicând scorul la 4-0 în minutul 75. Atât fostul căpitan dinamovist, cât şi Pancu au fost folosiţi de Andone pe tot parcursul meciului.

Sofioţii vor mai rămâne în capitala Bulgariei până pe 29 ianuarie, apoi vor pleca în două cantonamente, întâi în Antalya şi apoi în Grecia. La finalul turului ŢSKA ocupă locul doi în clasament, la patru puncte distanţă de liderul Litex Loveci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite